Odds forslag

Opdateret 4. februar 2023

rank

website

bonus

OMSÆTNING

rating

tilmeld

Op til 500 kr freebets

1 x omsætningskrav

100% Bonus op til 1.000 kr

8 x gennemspilskrav

se review

Cash Bet op til 1.000 kr.

10 x gennemspilskrav

se review

Spil for 500 kr og få et 500 kr Freebet

Ingen omsætningskrav

se review

100% Bonus op til 500 kr

5 x gennemspilskrav

se review

Freebet for 1.000 kr.

10 x gennemspilskrav

se review
18+ | Spil ansvarligt | Stopspillet.dk | Selvudeluk via ROFUS.nu | Regler og vilkår gælder. Spilexpert indeholder annoncelinks, vi kan modtage betaling fra casinoer/bookmakere.

Odds idag

Det er Lørdag og der er masser af sport i TV. Det skal blive en god og indbringende weekend så du skal bruge de bedste odds forslag til dagens begivenheder. Du har masser af viden om fodbold, men hvad med de andre sportgrene. Du mangler et tennis odds forslag! Det er heldigvis nemt at finde og gevinsten er sikret inden du lægger dig til at sove. En god Lørdag!

Det er et scenarie som mange oplever, hver eneste weekend, men hvad er odds forslag og hvad er forskellen på de forskellige odds forslag eller odds tips? Det forklarer vi dig, så du klædt på til at spille på al sport med de rigtige odds forslag i dag.

Tips odds forslag

Det er efterhånden blevet meget anerkendt at få forslag til odds, inden man sætter sig ned og placerer sit spil og grundtanken bag denne trend med oddsforslag, er reelt set meget smart. Det er jo ingen hemmelighed at vi danskere er mageligt anlagte og gerne vil have tingene serveret. Det er der da heller ingen skam i, specielt ikke når det er nogle med mere viden der serverer.

Det er dermed slet ikke dumt at opsøge nogle professionelle odds tips, inden man skal bruge sine hårdt tjente penge, i håb om at de kan fordobles mange gange, mens man har det sjovt. Det er endnu vigtigere, hvis man sidder uden viden omkring en sportsgren, at man tør lade en ekspert give de bedste odds tips.

Det er som sagt blevet en trend med odds forslag, hvor der findes et stort marked af forskellige udbydere og mange vil have nogle forskellige odds forslag i dag også selvom det er de samme opgør der skal spilles. Det er simpelthen fordi at ligeså mange odds eksperter, der findes, ligeså mange forskellige analyser bliver der lavet.

Det er dog ikke ens betydende med at de ikke har ret, for det er bevist at man hæver sine vinder chancer markant, hvis man benytter tips om odds, frem for at spille, mere eller mindre i blinde. Det er ikke kun tilfældet når det handler om sportsgrene eller ligaer, hvor kendskabet er begrænset. Det øger også chancerne, selvom det er kampe, hvor man er hjemmevant.

Årsagen til de øgede vinder chancer, er meget hyppigt at de gode odds forslag, sker på baggrund af en neutral indstilling til kampen og vinderen af denne. For en spilexpert ser ikke odds på kampen, som andet end en forretning, hvor man som forbruger typisk har en farvet opfattelse så snart kampen lander på progammet, Fodbold i TV.

mrgreen sport
mrgreen sport

Dagens odds forslag

Man kan finde dagens odds tips overalt på internettet efterhånden, men der alligevel mange forskellige måder at gøre det på. Langt de fleste der tilbyder odds tips og spil forslag, driver en abonnements baseret virksomhed, hvor det handler om at få kunder i butikken og bibeholde de kunder der allerede er kommet ind.

Den forretningsmodel er vi ikke fans af hos Spilexpert og det er der forskellige årsager til. Den alt overskyggende årsag, er at vi ikke bryder os om utilfredse kunder, hvilket man nemt kan få i når man har kunder på abonnement, hvis ikke de kunder vinder deres penge igen.

Det stiller dermed også enormt store krav til hjemmesiden eller virksomheden at der skal leveres nogle professionelle. Det er heller ikke nok kun at komme med odds for vindere, men det handler i særdeleshed også om at komme med en fast frekvens for udgivelser af odds tips.

Det er selvfølgelig klart at man ikke kun kan komme med et ugentligt odds forslag, hvis man tager 199,- for hver abonnent. Hvis det er tilfældet skal frekvensen selvfølgelig være højere og det er oftest her man kan få odds forslag i dag, eller med andre og odds forsalg hver dag. Det er dog selvfølgelig forskelligt fra hjemmeside til hjemmeside, hvor stor frekvens for spiltips er.

Det er også vigtigt at man som forbruger husker at man ikke nødvendigvis behøver at spille hver eneste dag, blot fordi der er odds tips idag.

Man skal forsat spille ansvarligt og holde styr på om det er en selv der er i kontrol, eller man muligvis har mistet kontrollen over sit spil. Hvis man føler man er ved at miste kontrollen, bør man opsige sit abonnement omgående og holde en pause. Hvis det ikke lykkedes at holde pause, kan man vælge at udelukke sig selv.

Vil du udelukkes skal du blot trykke her. Det er muligt at udelukke sig selv i 24 timer, 1-3 måneder, et halvt år eller permanent, det styrer man helt selv. En afkølingsperiode kan ofte være midlet til at genvinde kontrollen og sørge for det er sjovt at spille og bruge odds tips i dag, men kun en gang i mellem, i stedet for hver dag.

Odds tips

Tips til odds

Det suverænt bedst tip vi kan give når du skal afgive dit odds, er at du skal aldrig spille for mere end du kan undvære. Det lyder kedeligt, men det er sandheden, for selvom du får spil tips, er det ikke synonym med gevinst, desværre. Det er oftest også sjovest at spille på en sport man har en anelse om hvordan spilles.

Det vil med andre ord sige, hvis man er vild med Tennis eller fodbold, kan det være en fordel at finde inspiration i forskellige tennis odds tips eller odds forslag fodbold. Bemærk også vi skriver inspiration, for selvom man som sagt øger sine chancer ved at bruge gode odds forslag, er det ikke den eneste måde at spille på.

Det står spilleren fuldstændigt frit, at vælge sit bet selv og blot bruge det odds forslag fodbold som et pejlemærke. Det er sjældnere at 2 mennesker med baggrundsviden tager fejl end blot et menneske.

Hvis man synes at man gerne vil spille på sport som man ikke er helt inde i materien af, eksempelvis, hvis fodbold sæsonen er slut, men man stadig gerne vil følge noget sport og komme med et par odds. Så er det vores klare anbefaling at gøre brug af odds tips fra de folk som kender sporten.

Det kan eksempelvis være man skal bruge et nba odds tips, altså på den amerikanske basket liga, men man som odds spiller ikke har den store viden, eftersom de fleste kampe bliver sendt sent om aftenen eller om natten. I dette tilfælde, er det vigtigt at man ikke forventer man er klogere end folkene med viden på området. Læring kan være en stor gevinst på den lange bane.

Betting tips

Her er tale om to sider af samme sag for odds forslag og betting tips er i bund og grund det samme, men hvor sidstnævnte har et udenlandsk islæt over sig og vil blive brugt på lige fod med odds tips og lignende. Betting tips kan dog bruges til at få nogle andre forslag på odds, end man kan med de danske termer.

Betting tips er blot et af de mange forskellige termer der findes når man søger vejledning til spil og den søgen er vigtig. Den søgen er også fuldstændig omkostningsfri for man behøver ikke nødvendigvis at tegne abonnement for at få spilforslag. Hos Spilexpert deler vi ud af vores spiltips, ganske kvit og frit.

VM Odds

Der er op til alle slutrunder og generelt til store sportevents en hel del odds tips og spil forslag, men ikke nok med tips, så er der også en masse bonusser og Free Spins i dag, som har reference til den forestående begivenhed. Det kan eksempelvis være at LeoVegas har lavet en spillemaskine med fodbold tema forud for EM 2024, hvor er der free spins at hente.

De vil udover free spins også komme med odds tips fodbold, som afspejler favorit værdigheden blandt de deltagende hold. Der vil nogen nok sige at det jo bare er odds, men alene den forskel der er på de forskellige odds, giver en indikation på hvordan kampen kan udspille sig og kan derfor også betegnes som et forslag til odds.

Det kan også være man har større succes med håndbold odds og mangler sit VM odds til VM Herrehåndbold 2023. Så vil det jo være oplagt at få fat i et odds tips vm, for det er det forunderlige, ved Oddset verdenen, her er det kun fantasien der sætter grænser og er odds Danmark vinder VM, det man vil spille på, er det kun et klik væk.

Det er selvfølgelig også muligt at kigge på de forskellige odds uden at skulle spille, det kan være en udemærket icebreaker i  visse sociale sammenhænge, hvis man kan oplyse selskabet om hvad odds for Danmark vinder VM er. Så kan man på den måde vinkle samtalen ind på den sport som man er stærk i og ved noget om.

Mange bookmakere kommer også med forskellige odds tilbud frem mod de store events, her er det vigtigt man er opmærksom inden man for eksempel spiller de forskellige odds fiduser som findes. Det er ens eget ansvar, at have læst om der er omsætningskrav på sit spil eller man kun kan få sin bonus med en bestemt indbetaling

Du kan læse mere om omsætningskrav og bonusser på Betting sider.

Bedste odds

Det vil være umuligt at determinere de bedste odds dag og alle andre dage for den sags skyld. Hvis man sætter sig ned og følger blot en enkelt kamp i 3 dage op til kampen, vil man typisk opleve at den kan ændre sig et hav af gange. Det er op til den enkelte bookmaker, hvordan det specifikke odds udformer sig.

Det kan derfor være smart, hvis man har sat sig fast på en kamp, at man undersøger, hvem der har det bedste odds på kampen. Det plejer en udbyder af odds forslag typisk også at informere om. Det er jo indlysende at man skal spille ved Unibet Odds i stedet for Bet365, hvis Unibet giver 0,20 mere igen på samme spil.

Man vinder altså sjældent noget ved at være loyal overfor den samme bookmaker, hver eneste gang man spiller. Man kan sammenligne det med sit forsikringsselskab, det skifter man gerne hvis man kan spare 5000,- om året, hos et andet. Det kan meget vel være det samme hos forskellige bookmakere.

Odds forslag og spil tips følger ordsproget “Den der søger vil ende med at finde” og den søgen er slet ikke så besværlig. Vi har lavet sammenlignings sider, hvor man nemt og problemfrit kan sammenligne odds tips og meget mere.

Odds statistik

Når de forskellige eksperter kommer med et odds forslag, sker det på baggrund af en ordentlig bunke odds statistik, som de enten har adgang til hos bookmakeren eller selv har lavet et program som holder sig opdateret. Det gør man for at sikre sine klienter det bedste og mest sandsynlige odds.

Det er et sådant redskab der gør forskellen på en oddset ekspert og en almindelig oddser, som spiller af og til. Det er simpelthen ikke muligt at følge med i det hele samtidig for et enkelt individ, så der hjælper en algoritme, med at give spillerne de bedste odds forslag. Det er dog også det er der risikabelt for visse hjemmesider.

Det kan være der sidder en enkelt ekspert som har et hovedfokus om odds på fodbold, det afholder ikke altid vedkommende fra at komme med odds tips NFL eller odds forslag på håndbold. Han vil stadig være godt rustet til at komme med de rigtige betting forslag, men det vil være på baggrund af programmet og ikke egen viden.

Der findes også forskellige odds strategier, alt efter hvem som udbyder de betting tips man benytter og der skal man sørge for at man finder en odds strategi, som passer til ens temperament og pengepung.

Odds statistik og odds forslag er kommet for at blive, for der er et marked for det. Det er da også alt i alt et glimrende værktøj for alle spillere. Det åbner usete muligheder på tværs af sportgrene og er i med til at sikre mange spillere et mere vellykket odds. Det er vores fornemmelse at det vil forsætte og blive større med trends som dagens spilforslag.

Det er dog stadig det vigtigste at man husker at der ikke noget der hedder sikre odds i dag, eller sikre odds overhovedet, men det er jo samtidig det, som gør det så spændende med odds. Ekspertråd odds er ikke en garanti for at vinde på sit bet, men det kan være en klar fordel.