VM Herrehåndbold 2023

Opdateret 30. maj 2023

rank

website

bonus

OMSÆTNING

rating

tilmeld

Op til 500 kr freebets

1 x omsætningskrav

100% Bonus op til 1.000 kr

8 x gennemspilskrav

se review

Cash Bet op til 1.000 kr.

10 x gennemspilskrav

se review

Spil for 500 kr og få et 500 kr Freebet

Ingen omsætningskrav

se review

100% Bonus op til 500 kr

5 x gennemspilskrav

se review

Freebet for 1.000 kr.

10 x gennemspilskrav

se review
18+ | Spil ansvarligt | Stopspillet.dk | Selvudeluk via ROFUS.nu | Regler og vilkår gælder. Spilexpert indeholder annoncelinks, vi kan modtage betaling fra casinoer/bookmakere.

VM Håndbold 2023

Find klaphatten frem og fald tilbage i sofaen når VM herrehåndbold 2023 skydes i gang i midten af Januar 2023. Hos Spilexpert forøger vi herunder at klæde dig på til den komme slutrunde, med både kampprogram, sendeplan, favoritter og meget mere!
Det eneste du skal gøre er bare at læne dig tilbage og slappe af, mens du bliver opdateret på VM håndbold i dag.

Psst. der er fede bonusser for både eksisterende og nye kunder på Betting sider så skynd dig ind og hent DIN!

Når de danske håndboldherre skal til VM bliver det en kort rejse, da dele af det VM herrehåndbold 2023 som skal spilles her i Januar løber af stablen. Spillerne skal blot rejse over enten Øresund eller Østersøen, da VM bliver afholdt i henholdvis Sverige og Polen. En dele løsning vi før har set i forbindelse, med de store slutrunder i både håndbold og fodbold.

Spillerne skal finde en passende spændingsniveau inden kampen for det bliver ikke helt ligegyldigt, hvilken håndbold hal der ligger gulv til kampene, der er nemlig hele 15300 pladser mere i Stockholm end det er tilfældet i Kristiansstad.

Der bliver selvfølgelig også en udfordring i transport tid, hvis turen går fra det sydlige Polen, fra Krakow og til Stockholm i midten af Sverige. På den rute kommer spillerne til at tilbagelægge hele 1602 kilometer, hvis det skal foregå på landevejen. Det ville dog komme som en overraskelse, hvis det blev tilfældet, men fly tiden er stadig omkring 2 timer. Rejsetiden skal man lige skrive bag øret inden man placerer sit Bet, der kan være nogle spændende odds at hente.

Rejsedistancen mellem de forskellige arenaer kommer til at lægge pres på de forskellige lufthavne, mens VM i håndbold står på. Der vil strømme folk til de to værtslande fra hele verden og det forventes at blive en enorm håndbold fest som skal udfolde sig.

Åbningskampen for det kommende Hånbold VM bliver spillet kl 21:00 allerede den 11/1. Kampen står mellem værtslandet fra Polen og VM favoritterne fra det mægtige Frankrig. Allerede dagen efter vil der være rigeligt med underholdning på skærmen, da hele 7 kampe bliver afviklet den 12 Januar.

Resten af de indledende runder afvikles der 8 kampe hver eneste dag frem til den 18 Januar.

VM Håndbold 2023 Kampprogram

Det kommende VM Håndbold program bliver ikke bare tætpakket, det bliver spækket med action og masser af spændende Håndbold. Årsagen til det tætte kampprogram skal findes i de mange landes deltagelse. Hele 32 hold skal deltage ved VM herre håndbold 2023.

De 32 hold er fordelt ud i 8 puljer, som dermed har 4 hold i hver pulje. De 4 hold møder så hinanden 1 gang før der findes en afgørelse i hver pulje, men til forskel fra tidligere håndbold slutrunder, elimineres blot 1 hold fra hver pulje. Det betyder at 24 hold forsætter videre til mellemrunden.

Når mellemrundens vindere og tabere er fundet den 23 Januar, begynder det at spidse til for de resterende VM herrehåndbold hold, for nu begynder knockout kampene, hvor det er vind eller forsvind.  Den 29 Januar spilles både Håndbold VM finalen, samt Bronzekampen, hvor vi selvfølgelig håber og forventer Dansk deltagelse til VM finalen.

Herunder finder du kampprogrammet for Håndbold Vm helt frem til VM finalen i håndbold.

Favoritter til VM Håndbold 2023

Danmark

De danske håndbold herrer må på papiret være de klart største favoritter ved VM håndbold 2023. Det er de ikke alene fordi at vi i Danmark har nogle utroligt dygtige spillere, men også på baggrund af det seneste VM, hvor guldet blevet hevet hjem til den danske muld.

Vores forventninger er skyhøje og det vil blive en voldsom skuffelse hvis ikke Danmark som minimum når den eftertragtede håndbold semifinale. Der er et hav af spillere som har sørget for at sætte deres navn i søgelyset da Nicolai Jacobsen skulle udvælge sin VM trup.

Norge

Vores nordlige naboer er også på tegnebrættet til at kunne løbe af med VM trofæet, når VM finalen 29 Januar er færdigspillet. Det er et stjernespækket norsk hold der kommer til at optræde til VM i håndbold. De norske kæmper kan sågar endda blive forstærket kort inden VM start, hvis det lykkedes deres suveræne stjerne ‘Sander Sagosen’ at blive klar til slutrunden.

Vi må ikke glemme at det er tæt på samme hold som snød os på målstregen tilbage til EM 2020, da vi måtte se os slået i finalen. Den må stadig sidde i baghovedet på de danske spillere at være blevet slået på hjemmebane i Herning, mens nordmændene skal bruge netop den sejr som indpisker til en eventuel kamp mellem skandinaviens giganter.

Frankrig

Intet håndbold VM eller EM uden at Frankrig er blandt favoritterne. Det kæmpe store vin elskende land, har virkelig fået cementeret sig på håndboldens stjernehimmel og VM håndbold 2023 bliver ingen undtagelse. Det bliver et sultent fransk hold der møder op.

Sulten kommer formentlig til at skinne igennem, da franskmændene har måtte vende hjem til den stolte nation uden guldmedaljen, både ved det seneste EM og VM. Det kan hverken de franske spillere eller de håndbold interesserede fans være tilfredse med. Der er findes en meget skarp selvopfattelse i den franske trup og her er det kun guldet der tæller.

Spanien

Sidst men ikke mindst har vi holdet fra solskinslandet mod syd. De må ligesom Frankrig være sultne, måske nærmest hungrende efter igen at hive guldet med hjem til de spanske himmelstrøg, men spørgsmålet er blot om de kan overvinde de andre favoritter ved vm i håndbold 2023.

På Papiret har man mange stjerner til at bære de røde landsholdstrøjer, men der samtidig også en grund til at det ikke er blevet til guld ved de seneste slutrunder, men der må ikke herske nogen tvivl om at hvis Spanien spiller op til deres bedste niveau fra mellemrunden og frem, så kan de vinde den VM håndbold finale.

Outsidere 

Her må vi i denne kategori nævne begge værtsnationer altså Polen og Sverige. Det er et svensk hold der ved de sidste slutrunder har vist sig at være på vej frem, mens Polen har nogle enkelte stjerner som virkelig skal skinne igennem, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at nå den håndbold VM semifinale 2023, det er dog ikke umuligt for de to hold.

Endnu to europæiske hold har vi som outsidere til at gå langt, når der bliver taget hul på den Vm håndbold spilleplan, der er lagt. Det første af de to hold er Island, som ved de seneste slutrunder har spillet med, men så heller ikke mere end det. Det skal steppe et niveau eller to op og kan dermed gøre sig selv relevante igen når vi snakker om semifinaler VM håndbold 2023.

Tyskland skal ligeledes finde et gear mere ved den kommende slutrunde, men det er et gear man må forvente de har. Det er i hvertfald lykkes tyskerne at drille den danske storebror i løbet af de seneste udgaver af VM og EM.

Tyskerne har dog gennem deres gruppe en nogenlunde spiseligt håndbold VM program, så det vil bestemt være spændende at følge vores naboer, hvis du skal se håndbold vm 2023.

Danmark Håndbold VM

De danske drenge åbner deres første kamp ved VM den 13 Januar hvor Belgien er første modstander. Kampen bliver vist på TV2 og har kampstart kl 20:30 Det bliver en kamp hvor Danmark meget gerne skulle vinde og helst også overbevisende så der er mulighed for at starte rotationen tidligt og på den måde få flere spillere, spillet varme.

De næste kampe Danmark skal spille ved VM i håndbold 2023 er henholdvis mod Bahrain og Tunesien. Kampen mod Bahrain kan både blive en succes og en fiasko, da der fra dansk side må være enorme forventninger til netop den kamp. Det er her hvor man gerne skulle være spillet varm og vise man er et i særklasse bedre hold.

Danmark -Bahrain spilles den 15 Januar klokken 18:00. Denne gang skal du som seer et smut over på DR1, hvis du skal nyde kampen live.

Tunesien er sidste modstander og vi kan allerede nu garanterer at kampe ikke ender som da fodboldlandsholdet mødte Tunesien i efteråret 2022. Der skal nok komme mål og forhåbentlig massevis af dem. Danmark skulle gerne have sikret sig avancement til mellemrunden og have mulighed for allerede nu at spare nogle spillere.

Det med at spare spillere kan blive enormt vigtigt, da der skal afvikles 108 kampe på de blot 18 dage som VM herrehåndbold 2023 varer.

Hvis du vil have de seneste udtalelser, indblik i Danmarks trup, købe billetter og meget mere, så finder du det lige her