EM håndbold 2022

Opdateret 24. maj 2024

rank

website

bonus

OMSÆTNING

rating

tilmeld

Op til 500 kr freebets

1 x omsætningskrav

100% Bonus op til 1.000 kr

8 x gennemspilskrav

se review

Cash Bet op til 1.000 kr.

10 x gennemspilskrav

se review

Spil for 500 kr og få et 500 kr Freebet

Ingen omsætningskrav

se review

100% Bonus op til 500 kr

5 x gennemspilskrav

se review

Freebet for 1.000 kr.

10 x gennemspilskrav

se review
18+ | Spil ansvarligt | Stopspillet.dk | Selvudeluk via ROFUS.nu | Regler og vilkår gælder. Spilexpert indeholder annoncelinks, vi kan modtage betaling fra casinoer/bookmakere.

Følg med i EM 2022

EM håndbold 2022 står for døren og det bliver med et par lange ture i holdbussen. EM afholdes nemlig i Slovenien i år. 2022 Turneringen vil være den femtende udgave. Derudover vil den være den tredje, der afholdes af mere end ét land.

Danmark er kvalificeret til em håndbold 2022 i Slovenien, Montenegro og Nordmakedonien. Danmark indleder håndbold em 2022 slutrunden med tre indledende gruppekampe i slovenske Celje d. 4., 6. og 8 november. Du har derfor allerede mulighed for at se håndbold i dag. EHF har oprettet et særligt link til billetter til danske fans der ønsker at se kvindelandsholdet. Her kan du købe billetter til em i håndbold 2022 til et specielt fanområde i arenaen. Dette er så danske fans kan sidde sammen når de skal se hvem der bliver europamester håndhold.

Eventuelle kampe i håndbold em mellemrunde bliver for Danmarks vedkommende spillet i Slovenien. Dog bliver mellemrunde em håndbold spillet i hovedstaden Ljubljana d. 10., 12. og 14 november. Det er også her hvor finale em 2022 håndbold vil blive afviklet.

Hvornår starter em spørger du måske dig selv om? Em 2022 håndbold starter fra d. 4 november til og med søndag d. 20 november. Dette er den 15. udgave af em håndboldligaen kvinder der ruller over skærmen. Du kan se håndbold i tv samt i Slovenien.

Du kan følge med i billetsalg, resultater og nyheder fra slutrunden på den officielle hjemmeside.

Danmark er bookmarkernes fjerde største favorit til at vinde EM 2022. Derfor er en finale med dansk deltagelse i ikke helt usandsynelig. EM 2022 har samme struktur som ved de seneste EM slutrunder. Der er fire grupper med fire hold i hver af disse fire grupper. De tre bedste hold fra hver gruppe, vil gå videre til mellemspillet. Mellemspillet består af to grupper af seks hold. Fra mellemspillet vil de to bedste placerede hold gå videre til semifinalerne og herefter videre til finalen.

Hvert land spiller tre kampe i den indledende runde. Landende tager de point med til mellemrunden som er optjent mod de øvrige kvalificerede hold til europamester håndbold.

Kampprogram til EM i håndbold

Hvis du undrer dig over hvornår skal danmark spille eller hvem skal danmark spille mod i em, så giver vi dig her en oversigt over disse ting med et em kampprogram 2022.

Hvornår spiller danmark og hvad er deres em håndbold 2022 program? Vi giver dig en oversigt over em håndbold 2022 kampprogram i forbindelse med håndbold em damer. Turneringen bliver skudt igang fredag d. 4 november. Det er Slovenien, Nordmakedonien og Montenegro der sammen har værtskabet frem til søndag d. 20 november.

Dette er det komplette em håndbold program 2022. Her kan du finde em kampe danmark og sverige norge em håndbold. Dette er en nem og overskuelig em turneringsplan og em spilleplan over håndbold em kvinder. Kampprogram em 2022 håndbold ser således ud: