18+ | Spil ansvarligt | Stopspillet.dk | Selvudeluk via ROFUS.nu | Regler og vilkår gælder. Spilexpert indeholder annoncelinks, vi kan modtage betaling fra casinoer/bookmakere.

Dallas Cowboys

Texas hovedstadens Dallas Cowboys er i gang med at sætte en sandt drømmehold sammen! De er blandt de absolut skarpeste hold i ligaen og har virkelig trådt på nogle af de andre stor hold. Dallas har mødt nogle skader og udfordringer, men har virkelig en god dybde.

Skal du spille på Cowboys, så husk din bonus når du signer op hos en ny betting udbyder på Betting sider

Dallas Cowboys Depth Chart

Det er et skræmmende stykke papir man kigger ned over hos Cowboys. De har på trods af tidligere ejer, Jerry Jones’, hovedløse kontrakter lykkedes med at smede et vanvittigt hold sammen. Glæden kan ikke vare evigt, for mange af spillerne, spiller på små kontrakter og måske endda deres Rookie kontrakter og når de udløber skal der virkelig sættes nuller på til sidst.

På offense har man fundet sig fremtidens Quarterback i Dak Prescott. En ung fyr Dallas tog som nummer 135 i draften, har vist sig som et markant større talent end mange af de andre som blev taget langt højere. Når man så kombinerer Dak med en af de bedste atleter i ligaen, i form af Ceedee Lamb, samt Michael Gallup som sekundær receiver, så får man et eksplosivt angreb.

Ceedee Lamb er på vej til at snige sig ind i debatten om ligaens farligste receiver, blandt Justin Jefferson (Minnesota Vikings), Buffalo Bills’ Stefon Diggs og Davante Adams ( Las Vegas Raiders).

Prescott har da også endnu et par store våben i rygsækken og det er med tryk på stort. De første to er de afsindige dygtige Runningbacks Ezekiel Elliott og Tony Pollard, som begge bør være suveræne startere på deres NFL hold, men er alt begge endt i Dallas. Det andet mål er Dalton Schultz, som er en kæmpe Tight-End i fuld fremdrift.

Dallas Cowboys

Hvor skræmmende end Cowboys offense kan lyde, så er defense stadig den vildeste del af holdet. Man har sagt om spillere på defense, at man havde større chance for at finde en enhjørning end et sådan talent, som det er lykkedes Dallas at finde. Den enhjørning hedder Micah Parsons, en college hybrid mellem en Defensiv-End og en Linebacker er blevet skolet til kun at være End og det gør han sublimt.

Han er så vild at efter 1,5 år i ligaen, snakker man Hall Of Fame, man snakker kommende rekorder i Sacks, tacklinger og meget mere. Han er det rene vanvid og virkelig en fornøjelse at se!

Parsons er selvfølgelig ikke alene, han er bakket grundigt op af interception maskinen Trevon Diggs og DeMarcus Lawrence for blot at nævne to. Der findes så meget talent i denne enhed at man kan drage paralleller til Seattle Seahawks’ Legion Of Boom.

Dallas Cowboys har muligheden for at sætte noget mideværdigt sammen og ligner et hold som er godt på vej mod det.

Dallas Cowboys schedule

Cowboys skal være glade for deres suveræne hold, for det ligner efter nogle år hvor NFC East har været en af de svageste divisioner, at de har fået vendt bøtten. Holdene danner derfor en division som bliver regnet blandt det stærkeste og kan meget vel være en samling, hvor alle 4 hold ender med at have vundet flere kampe end de har tabt, når slutspillet skal i gang.

Dallas Cowboys skal møde Philadelphia Eagles, Washington Commanders og New York Giants, ude såvel som hjemme. Dette danner grobund for en sæson med megen modstand, men det ser ud til kun at gøre holdet fra Texas endnu stærkere.

De kan meget vel ligne et godt bud på en Super Bowl vinder.

Cowboys i Super Bowl

Der er tale om en særdeles stolt klub med en imponerende historie. Hele 8 Super Bowls er det blevet til, hvoraf de 5 af dem er endt lykkelig for Dallas’ fans. Alene 8 Super Bowls er kun overgået af New England Patriots og Pittsburgh Steelers.  Det første Lombardi Trofæ blevet hevet hjem til Texas i 1971, efter man havde tabt sit første forsøg i 1970.

Især Steelers fik kastet grus i maskineriet i de tidlige Super Bowls, hvor man måtte vende tomhændet hjem efter 2 nederlag i træk. Det lykkedes dog til syvende og sidst i 1996 hvor Cowboys fik revanche og slog Steelers, som også var sidste gang holdet var i Super Bowl. Der er altså tale om en tørke i Texas, men den kan meget snart være ophørt, hvis holdet kan forsætte sin postive udvikling.

Dallas Cowboys Stadion

Når der bliver talt om faciliteter så er der noget særpræget over det setup som er blevet sat sammen rundt om AT&T Stadium, som danner rammerne for Cowboys’ holdet. Som en del af Texas staten, kan man forvente et lækkert klima hele året og det er klart en fordel hvis man er Dallas Cowboys fan.

Der findes dog også andre fordele, især når de nordlige hold kommer på besøg i vinter halvåret, for der er spillerne derfra vant til det meget kolde vejr og her kan der være en udfordring i at skulle deale med varmen.

AT&T Stadium kan huse 80.000 mennesker i sin daglige forfatning men kan udvides til at rumme intet mindre end 105.000 mennesker, hvilket gør det til blandt de størst stadions i NFL.

Skulle man slå et smut forbi det enorme stadion, er der rig mulighed for at erhverve sig en Dallas Cowboys trøje i deres Dallas Cowboys Shop, som er en integreret del af stadion.

Direktion eller kaos?

Man kan næsten ikke sige Dallas Cowboys, uden at nævne Jerry Jones. Han var op gennem 00’erne blandt de mest hadede skikkelser i NFL og har da også sat uheldige præg på sit elskede franchise. Han er af mange blevet omtalt som en “mad man”, altså en små skør person uden virkelighedssans. Ikke desto mindre har han stået som direktør/ejer, siden han i 1989 købte NFL holdet.

Han rykkede direkte ind og fyrede i løbet af kort tid mange af de store skikkelser omkring holdet og fik derved enevælde på football delen. Første sæson var en sløj fornøjelse, men herefter fik han hurtigt bygget et hold op. Et hold som sidenhen blev anerkendt som det bedste i franchisets historie.