Sverige – Slovakiet EM 2021

Opdateret 20. april 2024
Please configure your Webix Feed Generator.
18+ | Spil ansvarligt | Stopspillet.dk | Selvudeluk via ROFUS.nu | Regler og vilkår gælder. Spilexpert indeholder annoncelinks, vi kan modtage betaling fra casinoer/bookmakere.

Forud for mødet mellem Sverige og Slovakiet i EM 2021 har det svenske landshold et 1 point fra kampen mod spanien på Sevillas olympiske stadion. Slovakkerne fik tre meget tiltrængte point mod Polen i deres åbningskamp i det europæiske fodboldmesterskab 2021. Slovakiet fik dermed en drømmestart på mesterskabet.

For Sverige og det svenske landshold ses kampen mod Slovakiet som en god chance for at få tre point og få ro i sindet før den sidste gruppespilskamp mod Polen.

Vi gennemgår de bedste odds & tips til Sverige – Slovakiet her på Spilexpert.

  • Dato: 18/6
  • Kl. 15:00
  • By: Sankt Petersborg, Rusland
  • Stadion: St. Petersburg Stadium
  • Kanal: Viaplay/SVT
Please configure your Webix Feed Generator.

Alt hvad du behøver at vide før Sverige – Slovakiet EM 2021

Efter den uafgjorte kamp mod Spanien i Sevilla rejste det svenske landshold tilbage og landede på svensk jord tirsdag aften. Onsdag bliver en træningsfri dag med fokus på restitution inden rejsen til Skt. Petersborg i Rusland.

Dejan Kulusevski tilbage på holdet

De seneste nyheder er, at Dejan Kulusevski er med på det svenske landsholds base i Göteborg. Ifølge en pressemeddelelse fra det svenske fodboldforbund er Juventus stjernen nu blevet erklæret rask efter tidligere at være testet positiv for covid-19.

Robin Olsen bidrog med en kæmpe indsats mod spanien og det gav 1 point til landsholdet. Olsen var helt klart en af ​​Sveriges bedste spillere i kampen. Før Slovakiets kamp føles det godt, at vores målmand er på toppen i mesterskabet med en pragt indsats i begyndelsen af ​​EM.

En ting er sikkert, vi vil se et helt andet svensk landshold end mod Spanien, da vi ikke havde meget boldbesiddelse og måtte løbe meget. Mod Slovakiet er Sverige klare oddsfavoritter til at vinde kampen med et meget bedre hold på papiret.

Fra tidligere kampe, når landsholdet har spillet, kan du se, at der ikke er målfest lige bortset fra en international kamp, ​​hvor Sverige vandt 6-0. Derfor kan et “underplay” være et interessant spil, som vi går igennem længere nede på siden.

Husk på, at Polen fik en mand smidt ud i det 62. minut mod Slovakiet, hvor det på ingen måde var en overbevisende indsats fra slovakkerne.

Sverige skulle stille op med omtrent de samme elleve spillere som i kampen mod Spanien, men det store spørgsmål er, hvad Janne Andersson og holdet vil stille op nu hvor Dejan Kulusevksi er tilbage i truppen.

Hvornår spilles Sverige – Slovakiet?

Fredag ​​18. juni 15.00 (Viaplay/SVT) Sverige – Slovakiet.

Hvor spilles Sverige – Slovakiet?

Den anden gruppekamp for det svenske landshold mod Slovakiet spilles i Skt. Petersborg, Rusland.

Tidligere møder mellem Sverige – Slovakiet

Landsholdene har mødtes fem gange i løbet af 2000’erne, men aldrig før i et mesterskab. De tidligere kampe har været enten internationale kampe eller kvalifikationskampe til mesterskaber. Nedenfor kan du se resultater fra de tidligere fodboldkampe mellem Sverige – Slovakiet.

  • 11. oktober 2000 Slovakiet – Sverige 0-0 (VM-kvalifikationskamp)
  • 2. juni 2001 Sverige – Slovakiet 2-0 (VM-kvalifikationskamp)
  • 26. marts 2013 Slovakiet – Sverige 0-0 (international)
  • 12. januar 2017 Sverige – Slovakiet 6-0 (international)
  • 16. oktober 2018 Sverige – Slovakiet 1-1 (International)

Sverige har vundet 2 af de sidste 5 kampe mellem de 2 hold. De resterende kampe er sluttet med uafgjort.

Sverige – Slovakiet Odds & tips (18/6 15.00)

Det svenske landshold og Janne Andersson er klare oddsfavoritter til at vinde kampen mod Slovakiet. Hvis Kulusevski er tilbage og klar til at spille, vil det være rigtig interessant at se, hvilke elleve landsholdsspillere, der udvælges. Baglinjen og angrebet er ret klart.

Det vil dog være interessant at se, hvordan de vælger at danne midtbanen, hvis Kulusevski nu er tilbage og klar til at spille fra start. Ellers vil vi sandsynligvis se de samme elleve, der blev valgt mod Spanien, hvis ikke nøjagtigt de samme.

Vi mener, at det svenske landshold har meget mere at vise end i den første kamp mod Spanien. Alexander Isak så hot ud på de få chancer, han havde at arbejde med, og havde også en god position til at score til 0-1. Det svenske forsvar så godt ud, hvilket var alfaomega i Spanien – Sverige kampen sammen med vores målmand Robin Olsen.

Sverige SverigeSlovakiet SlovakietunibetmrgreenNordicbet
11.851.841.81
x3.503.503.45
25.105.105.00