18+ | Spil ansvarligt | Stopspillet.dk | Selvudeluk via ROFUS.nu | Regler og vilkår gælder. Spilexpert indeholder annoncelinks, vi kan modtage betaling fra casinoer/bookmakere.

Spanien

Spaniens fodboldlandshold har gennem de senere år været gennem et stort generationsskifte og mange af de ældre stjerner fra Real Madrid og Barcelona er blevet skiftet ud med yngre kræfter. Nu kan det meget vel ligne at de unge drenge skal få deres gennembrud som landshold til VM i Qatar.

Skynd dig ind og hent dine bonusser på Betting sider, så du kan nå at bruge dem når Spanien spiller VM.

mrgreen sport
mrgreen sport

Ungdommen skal frem

Da spillere som Gerard Pique, Charles Puyol og Fernando Torres alle er gået på pension, må yngre kræfter tage over. Det har været en blandet fornøjelse for Spaniens fodboldlandshold. Især nogle underlige resultater og skuffende slutrunder har overskygget det massive rå mængde af talent.

Det ser dog ud til at der begynder at komme styr på sagerne i det spanske, hvor især Pedri har været særegen. Der er fundet en god balance, mellem ung og rutineret. Dermed er også fundet plads til leder typer som Chelsea‘s César Azpilicueta og Atletico Madrid‘s Koke.

Spanien bringer et enormt alsidigt og stærkt hold, så nu er der kun tilbage at lade fødderne tale for de Spanske talenter.

Spaniens opture

Spaniens fodboldlandshold har en flot historie når det gælder det store internationale turneringer. Hele 3 gange har de hentet EM guld. 2010 blev året hvor Spanierne kunne tage deres første VM trofæ med over kontinent grænsen og med hjem til Europa. Lige netop i 2008, 2010 og 2012 gik det så godt for det spanske landshold at de hentede 3 trofæer. Først et EM, efterfølgende VM og sidst, men ikke mindst endnu et EM, det må betegnes som en gylden generation.

Se med når de unge drenge, skal løfte den store arv, overblikket for hvor, hvornår og hvordan finder du på Fodbold i TV.

 

Spaniens VM trup

Målmænd

Unai Simon (Athletic Club)

Robert Sanchez (Brighton)

David Raya (Brentford)

Forsvarsspillere

Dani Carvajal (Real Madrid)

Cesar Azpilicueta (Chelsea)

Eric Garcia (FC Barcelona)

Hugo Guillamon (Valencia)

Pau Torres (Villarreal)

Aymeric Laporte (Manchester City)

Jordi Alba (FC Barcelona)

Jose Gaya (Valencia)

Midtbanespillere

Sergio Busquets (FC Barcelona)

Rodri (Manchester City)

Gavi (FC Barcelona)

Carlos Soler (PSG)

Marcos Llorente (Atletico Madrid)

Pedri (FC Barcelona)

Koke (Atletico Madrid)

Angribere

Ferran Torres (FC Barcelona)

Nico Williams (Athletic Club)

Yeremy Pino (Villarreal)

Alvaro Morata (Atletico Madrid)

Marco Asensio (Real Madrid)

Pablo Sarabia (PSG)

Dani Olmo (RB Leipzig)

Ansu Fati (FC Barcelona)