18+ | Spil ansvarligt | Stopspillet.dk | Selvudeluk via ROFUS.nu | Regler og vilkår gælder. Spilexpert indeholder annoncelinks, vi kan modtage betaling fra casinoer/bookmakere.

Minnesota Vikings

I det nordlige USA har Minnesota Vikings allokeret sig og med et så nordligt udgangspunkt så kan man forvente sne i løbet af NFL sæsonen. Netop sneen og de lilla spillertrøje har været et kendetegnet i årtier som efter mange sæsoner i middelmådighed endelig ligner et hold som kan gå i Super Bowl.

Minnesota Vikings er et brændvarmt hold i denne sæson og du kan nogle kanon odds på Betting sider, samt en bonus selvfølgelig, hvis du opretter dig i dag!

De lilla vikinger i angreb

Minnesota Vikingsholdet har efter en del halv slatne sæsoner endelig fundet melodien. Deres opbygning af holdet er en smule atypisk i forhold til den tradtionelle opbygning på et NFL hold, hvor der er fokus på Quarterback positionen.

Det har Vikings altså været ligeglade med og har til gengæld hentet en kæmpestjerne på Wide Receiver pladsen. Der er selvfølgelig tale om Justin Jefferson, som ligner en mand der er godt på vej mod at blive ligaens bedste på sin position. Det har ellers været Davante Adams der har siddet på de fine roser i de tidligere sæsoner, men han har haft svært ved at finde melodien i Las Vegas Raiders.

Generelt er Minnesota holdet stærkt på offense. De har valgt at tro på Kirk Cousins kan fordele boldene som QB og har med sin mange årige NFL erfaring fundet eksplosivt offense. Vikings har heller ikke været bange for at smide draft picks efter forstærkninger, hvor man især må kigge på T.J. Hockenson som et enormt talent, der blev hentet i Detroit Lions.

Cousins er godt pakket ind af den offensive linje som virkelig har fundet sig selv og spiller op til deres bedste. Det er virkelig noget der klæder holdet fra nord. Når der så bliver langt nogle lange løb fra Dalvin Cook og lækre one-handed catches fra Jefferson oveni puljen, så ser man altså noget ekstrem flot og underholde football fra Minnesota Vikings spillere.

Den defensive vikings lejr

På defense er der virkelig også tale om en homogen enhed. Der er så mange middel store til store navne som er i gang med deres bedste sæson i karrieren. Anført af Vikings legenden Harrison Smith fået etableret et skræmmende Pass Rush, kombineret med nogle dygtige spillere i opdækningen.

Når man kigger ned over Defense enheden ser man ikke den helt store stjerne som for eksempel Aaron Donald i Rams, men det er en enhed i balance, som ved hvad der forventes af dem. Det vil ikke være nogen stor overraskelse, hvis der indenfor et par sæsoner, er kommet en klar stjerne frem deriblandt.

Du kan finde hele Depth Chart her

Minnesota Vikings

Minnesota Vikings schedule

Ligesom alle andre hold i NFL er schedule en variabel, fra sæson til sæson. Det ligger dog fast at man skal møde de andre hold fra divisionen NFC North. Der skal spilles både på ude- og hjemmebane mod divisions rivalerne, så Vikings møder altså Chicago Bears, Green Bay Packers og Detroit Lions.

Minneapolis holdet er i øjeblikket blevet tildelt en af de lettere divisioner i NFL og kan hermed også se en lettere schedule end eksempelvis Dallas Cowboys, som spiller i NFC East, hvilket lige nu godt kunne ligne en af stærkeste divisioner i NFL.

Football på frysepunktet

U. S. Bank Stadium ligger tilskuer pladser til nogle af sæsonens koldeste kampe i vinter halvåret. Når Minnesota Vikings tager imod ugens modstander i Minneapolis, kan det fra slutningen af November og helt frem til de sidste uger af slutspillet, meget vel foregå i sne og frostgrader.
Dette er altså ikke helt ligegyldigt, hvis man skal tage imod et hold som Miami Dolphins eller Arizona Cardinals, som begge spiller i de varmere stater. Så her vil frostens tænder kunne give hjemmeholdet en fordel, da deres hverdag foregår i kulden og man ikke er væltet ud af et fly med en temperatur forskel på 25-30 grader, i forhold til hvor man kom fra.

Mange af de ældre Vikings fans vil måske også kunne huske Hubert H. Humphrey Metrodome som indtil 2016 var hjemmebanen for de lilla-klædte. Man valgte dog at skifte til det marginalt større stadion, hvor der er plads til blot 5000 flere. De nye rammer har stadig en Super Bowl til gode, men den første store legende er dog blevet skrevet.

Det kom tilbage i 2018, da Stefon Diggs (Buffalo Bills) fik leveret et absurd spil og Vikings dermed kunne forsætte sit avancement i årets slutspil. Spillet blev sidenhen kendt som Minneapolis Miracle.

Forretningen Minnesota Vikings

Som i alle andre NFL klubber er holdene meget mere end blot football. Der er ikke samme muligheder for at indhente trøjesponsorer osv. som det er tilfældet i Europæisk fodbold, da de aftaler bliver indgået med NFL organisationen. Det er derfor nødvendigt at klubberne har nogle dygtige forretningsdrivende, til at styre organisationen.

Dette er også tilfældet i Minneapolis, hvor et hav af veluddannede, sidder på bestyrelses posterne og man kan godt argumenterer for at holdet og dem omkring er en enhed og organisationen en anden. Det er altså ikke kun billetsalget som skal fungerer, men især også brandingen af deres navn og hele det enorme franchise som er blevet skabt.

Kigger man på udgifter har man et lønloft i NFL som en spillertrup ikke må overskride i flere sæsoner i træk. Så hvis der skrives en stor kontrakt med holdets QB, bliver de penge altså mindre til rådighed, resten af truppen. Der skal altså sælges mere end en Minnesota Vikings trøje om dagen for at det kan løbe rundt.

Hvis du er på udkig efter Minnesota Vikings merchandise, så find det her.