18+ | Spil ansvarligt | Stopspillet.dk | Selvudeluk via ROFUS.nu | Regler og vilkår gælder. Spilexpert indeholder annoncelinks, vi kan modtage betaling fra casinoer/bookmakere.

Frankrig

VM Favorit

Frankrig landshold ser uhyggeligt ud og har efterhånden gjort det i en årerække. Her taler vi om et hold som er så proppet med stjerne, at de med lidt god vilje kan lave 4 måske endda 5 hold som ville kunne komme langt til et EM eller VM!

Skal du score en klasse odds på Frankrig til VM? Så klik ind forbi Betting sider og hent din næste store gevinst.

nordicbet sport
nordicbet sport

Trikolorens Stjerner

Kylian Mbappé, Karim Benzema, Jules Koundé og Hugo Lloris er blot få af de stjerner der pryder Frankrig landshold. Når man snakker om trupper’s bredde er Frankring et unikum og må blive set som den komplette trup.

Hvis der skulle opstå en skade på hvilken som helst position, kan denne byttes ud, med en ny og frisk mand fra en europæisk topklub. Det er derfor ingen overraskelse at der sidder franske verdenstjerne som måske overvejer deres nationalitet, når det kommer til landsholdet.

Et glimrende eksempel herpå, må være Aymeric Laporte, som har været fast mand i Athletic Bilbao og i skrivende stund tørner ud for ingen ringere end Manchester City, som af mange bliver betegnet som verdens bedste klubhold. Der er dog ingen problemer i at sætte en stærk startopstilling på trods af dette fænomen.

Frankrigs VM 2022

Frankrig rejser som bekendt til Qatar som forsvarende verdensmestre, men på trods af dette har franskmændene haft sværere ved at finde melodien og har overraskende tabt kampe, til eksempelvis Danmark i måneder inden slutrunden.

De må da også undvære store stjerne som N’golo Kante og Paul Pogba, som i en årerække har været fast at finde i startopstillingen. Didier Deschamps har derfor en opgave foran sig, når det går løs.

På trods af dette er Frankrig landshold stadig blandt de absolutte favoritter til at tage pokalen med hjem. Frankring har da også fået nationens navn indgraveret 2 gange i VM pokalen. Der ligger derfor et stort pres på spillerne, når den stolte nation har chancen for at tage VM-titel nummer 3.

Herunder finder du den franske VM trup

Målmænd: Alphonse Areola, Hugo Lloris, Steve Mandanda.

Forsvar: Lucas Hernandez, Théo Hernandez, Presnel Kimpembe, Ibrahima Konaté, Jules Koundé, Benjamin Pavard, William Saliba, Dayot Upamecano, Raphaël Varane.

Midtbane: Eduardo Camavinga, Youssouf Fofana, Mattéo Guendouzi, Adrien Rabiot, Aurélien Tchouaméni, Jordan Veretout.

Angreb: Karim Benzema, Kingsley Comana, Ousmane Dembélé, Olivier Giroud, Antoine Griezmann, Kylian Mbappé, Christopher Nkunku.

Når du klikker på Fodbold i TV har vi samlet alle dagens kampe et sted, så du nemt får dannet dig et overblik over hvor hvilken kanal der skal tændes op for.