18+ | Spil ansvarligt | Stopspillet.dk | Selvudeluk via ROFUS.nu | Regler og vilkår gælder. Spilexpert indeholder annoncelinks, vi kan modtage betaling fra casinoer/bookmakere.

Sevilla Stadion

Sevillas olympiske stadion, eller som det kaldes på spansk Estadio de la Cartuja, er vært for flere fodboldkampe under EM 2020 fra gruppe E, hvor Sverige, Spanien, Polen og Slovakiet er i. Kampene fra gruppe E spilles i Sevilla og Skt. Petersborg.

Sevilla Stadion

Spilleplan for EM 2021 på Sevillas olympiske stadion

Den første kamp, ​​der spilles på Estadio de la Cartuja i sommerens europæiske fodboldmesterskab 2021, er Spanien – Sverige den 15. juni 21.00.

KampDatoTid
Spanien – Sverige14/621.00
Spanien – Polen19/621.00
Slovakiet – Spanien23/618.00
Ottendedelsfinal nr 427/821.00

Vil der være publikum på Sevillas olympiske stadion under EM?

Der frigives 25 – 33% af den maksimale kapacitet på stadion’et når EM 2020 bliver spillet i sommeren 2021. I alt 4 fodboldkampe spilles på Sevilla stadion under mesterskabet.

Det svenske landsholds EM kamp på Estadio de la Cartuja 2021

Vores tætte nabo Sverige starter deres EM eventyr mod Spanien i det første gruppespil på Sevilla stadion. En kamp, ​​der forudsiges at være meget jævn mellem holdene. Men hvor spanierne stadig er klare favoritter med hensyn til odds og har fordelen ved at spille på hjemmebane, Sevillas olympiske stadion.

Spanien er klare oddsfavoritter med omkring 1,40 som odds for at vinde. Sverige som vinder giver derimod omkring 8,0 i odds. Et uafgjort, som ikke er umuligt, giver i øjeblikket 5,0 gange indsatsen.

mrgreen sport
mrgreen sport

Fodboldkampe og begivenheder på Sevillas olympiske stadion

Sevillas olympiske stadion har været vært for flere store sportsbegivenheder gennem årene. Som vi nævnte tidligere, er stadionet undertiden hjemsted for det spanske fodboldlandshold, ligesom nu, da Sverige og Spanien mødes i den første EM kamp i gruppespillet.

Hvad der er lidt komisk er, at ingen af ​​de større hold i byen Sevilla FC og Real Betis bruger stadionet til at spille fodbold på. Andre fodbold turneringer og sports arrangementer er blevet afholdt på stadion’et. Du kan se nogle begivenheder nedenfor.

  • I 1999 blev verdensmesterskabet i atletik afholdt på stadion.
  • To gange, i 2004 og 2011, er Davis Cup finalen blevet spillet på stadion.
  • Copa del Rey finalen 2021 (Spanish League Cup) blev spillet på det olympiske stadion i Sevilla.

Populære stadion's