18+ | Spil ansvarligt | Stopspillet.dk | Selvudeluk via ROFUS.nu | Regler og vilkår gælder. Spilexpert indeholder annoncelinks, vi kan modtage betaling fra casinoer/bookmakere.

Danmark

KOM SÅ DANMARK!

I år ser Danmarks fodboldlandshold historisk godt ud. Det er spækket med stjerne fra de store ligaer, men der er også fundet plads til et par navne fra den hjemlige liga. Skal du også have succes til VM så spil på de danske drenge og spil på Danmark! Kig på Betting sider og find dit helt store odds på de røde og hvide gutter!

Den Danske Trup

Det er helt absurd så mange spillere der de seneste år har budt sig til på landsholdet og har været nævnt i flæng omkring Danmarks fodboldlandshold. Det er bestemt ikke uden grund.

Den danske talentfabrik spytter simpelthen, både dygtige og unge stjerner på stribe. Mange af dem lander endda på store adresser rundt om i Europa. Det er alt sammen noget landsholdet nyder ekstra ordinært godt af lige i tiden.

Tendensen har gennem 2022 nemlig været store resultater både på hjemmebane, men også uden for landets grænser. Kasper Hjulmand har vist sig at være den helt rette til at tackle de unge spillere og maksimerer deres potentiale i næsten hver eneste kamp. Han har gennem sin tid som træner for herrelandsholdet præsteret et rekord højt niveau, med en bred trup.

Se truppen som skal udgøre Danmarks fodboldlandshold til VM lige herunder.

Målmænd:

Kasper Schmeichel (Nice)

Oliver Christensen (Hertha Berlin)

Frederik Rønnow (Union Berlin).

Forsvarsspillere:

Simon Kjær (AC Milan)

Andreas Christensen (FC Barcelona)

Joakim Mæhle (Atalanta)

Rasmus Nissen Kristensen (Leeds United)

Daniel Wass (Brøndby)

Jens Stryger Larsen (Trabzonspor)

Joachim Andersen (Crystal Palace)

Victor Nelsson (Galatasaray)

Alexander Bah (Benfica)

Midtbanespillere:

Thomas Delaney (Sevilla)

Pierre-Emilie Højbjerg (Tottenham)

Christian Eriksen (Manchester United)

Mathias Jensen (Brentford)

Robert Skov (Hoffenheim)

Christian Nørgaard (Brentford)

Angrebsspillere:

Kasper Dolberg (Sevilla)

Andreas Skov Olsen (Club Brugge)

Mikkel Damsgaard (Brentford)

Martin Braithwaite (Espanyol)

Jesper Lindstrøm (Frankfurt)

Andreas Cornelius (FC København)

Jonas Wind (Wolfsburg)

Yussuf Poulsen (RB Leipzig)

Top resultater på stribe!

Kigger vi tilbage på VM kvalifikationen, så går Danmark videre på en suveræn førsteplads. Ydermere kvalificeres de danske drenge, med blot et enkelt nederlag og en samlet målforskel på over 25 mål, hvilket er en magtdemonstration!

Kigger vi nu på VM i Qatar. Her har Danmark en særdeles spiselig pulje, hvor det eneste storhold er Frankrig og her husker vi vel alle at vi så sent som Juni og September bankede dem både ude og hjemme.

Danmarks landshold går en god tid i møde og kan for alvor cementerer sig som et storhold i Europa. Det så vi også til EM 2021 da holdet pludselig stod i en semifinale og med en fod langt inde i finalen, inden festen blev afbrudt af et straffespark. Danmark er på vej mod noget stort og du kan følge med i udviklingen lige her.