Danmark vs Tunesien VM 22/11 2022

Opdateret 5. juni 2024

rank

website

bonus

OMSÆTNING

rating

tilmeld

Op til 500 kr freebets

1 x omsætningskrav

100% Bonus op til 1.000 kr

8 x gennemspilskrav

se review

Cash Bet op til 1.000 kr.

10 x gennemspilskrav

se review

Spil for 500 kr og få et 500 kr Freebet

Ingen omsætningskrav

se review

100% Bonus op til 500 kr

5 x gennemspilskrav

se review

Freebet for 1.000 kr.

10 x gennemspilskrav

se review
18+ | Spil ansvarligt | Stopspillet.dk | Selvudeluk via ROFUS.nu | Regler og vilkår gælder. Spilexpert indeholder annoncelinks, vi kan modtage betaling fra casinoer/bookmakere.

Danmarks form før VM

Danmark ligner forud for deres første kamp i Qatar en klar favorit til at trække sig sejrrigt ud, efter mødet med Tunesien.

Det er et dansk hold i storform efter en lang og flot kvalifikation til VM, hvor vi har set herrelandsholdet blomstre under kyndige Kasper Hjulmand‘s anvisninger. Danskerne har gjort brug af en bred trup op til VM og dette har resulteret i at flere prominente navne også sidder hjemme og må følge med i VM i Qatar. Dette gavner dog kun landsholdet, da vi nu må vurderer at de suverænt skarpeste er med i truppen.

Det danske herrelandshold kvalificerede sig med en helt vanvittig flot point sum efter det europæiske gruppespil. Ni sejre og blot et enkelt nederlag taler sit tydelige sprog, men med en målforskel på 30-3 er der tale om en magtdemonstration fra dansken.

Tunesien derimod havde en mere kringlet vej og måtte en tur ud i Playoff kampe for at sikre sig deltagelse. Desuden kvalificerede Tunesien sig også i sidste ende på et selvmål, men det blev til VM til syvende og sidst.

Odds på Danmark vs Tunesien

SpilforslagunibetcomeonNordicbet
Over 1.5 mål2.122.202.22

Herover fremgår det jo helt tydeligt at de danske drenge bør hive en sejr hjem og hvis du spørger os hos spilexpert, så tror vi på at der bliver scoret mere end 2 mål. Derfor vil vi kigge lidt væk fra kampens slut resultat, som bør være et sikkert odds på Danmark.

Vi spekulerer derimod på om Danmark kan vinde med 2 eller 3 mål. Joakim Mæhle har op til VM alene scoret 5 af Danmarks mål og her snakker vi altså vores allesammens venstreback. Et hurtigt spil tip her vil være at spille på Joakim Mæhle scorer i løbet af VM.

Danmark skal altså på tavlen imorgen og udfordringen som kan give dig et konge odds, er hvor skal målene komme fra? For på nær Mæhle og Andreas Skov Olsen, som begge tegnede sig for 5 scoringer, så har det været stort set alle som har budt sig til med et enkelt eller 2 mål. Vi mener dog at der er gode muligheder for de danske angribere at komme i gang til VM og virkelig få sparket kasser ind på målkontoen. Så derfor Danmark med +2 eller mere.

Vi tror på en målrig kamp, men kun i den ene ende. Kigger vi på Tunesiens vej til VM har det slet ikke været prangende og deres topscorer har blot skrevet sit navn på 3 kasser. Vi har svært ved at se hvem målene skal komme fra, specielt taget den danske defensiv med en frisk Simon Kjær i spidsen. Derfor ville det ikke være dumt at spille på at Kasper Schmeichel holder rent bur.

Ostemadder og hjørnespark

De gule kort bliver jo nok aktuelle, hvis Danmark kan få scoret et par kasser og på den måde frustrerer Tunesiens spillere. Hvis vi mod al forventning får en tæt kamp, vil det kræve at Tunesiens midtbane, trækker i håndbremsen for at stoppe den danske kontramaskine og det kan meget vel blive til et eller flere gule kort til både midtbane og bagkæde.

Danskernes midtbane er også blandt de mest oplagte til at indkasserer sig en ostemad. Vi kigger især mod Pierre-Emil Højbjerg eller Thomas Delaney på den danske midtbane, som kan blive nødsaget til at stoppe en kontra efter et hjørnespark.

Lige netop hjørnespark tror vi på et hav af. Vores spilXpert har valgt et HOT-Take og sagt over 10 hjørnespark og dermed forventes en belejring af Tunesiens målfelt. Kommer der samlet set over 10 hjørnespark i alt, så kan du alt hente et odds på den gode side af 2,5 gange pengene igen. Det er et kanon odds! Kigger vi bare tilbage på Danmark’s seneste kamp mod Frankrig. Der kom de danske drenge frem til 13 hjørnespark og det var altså mod de regerende verdensmestre! Frankrig opnådede 11 hjørnespark, så spil på et par stykker mere, hvis du er rigtig frisk.

11-meter pletten

Tunesien er et hold som ifølge bookmakerne er favoritter til at hente de gule kort. Et af dem kunne meget vel falde inde i deres eget felt og resulterer i et dansk straffespark. Her kunne Simon Kjær meget vel være klar på pletten. Skulle han banke den ind, kan du hente pengene hjem hele 5,50 gange, hvis du spiller ‘når som helst’.