18+ | Spil ansvarligt | Stopspillet.dk | Selvudeluk via ROFUS.nu | Regler og vilkår gælder. Spilexpert indeholder annoncelinks, vi kan modtage betaling fra casinoer/bookmakere.

Buffalo Bills

I den koldere del af staten New York har Buffalo Bills til huse. Holdet der er kendt for en vanvittig fanbase, har de senere lignet et hold som kan vinde Super Bowl. Buffalo holdet ser mere og mere komplet ud og med Sean McDermott som head coach er der virkelig styr på tropperne.

Når du skal skal lave dit næste spil på NFL, så bør du overveje Buffalo Bills! Ikke nok med at de er favoritter til mange af deres kampe, så kan du også finde en kæmpe bonus. Din bonus finder du på Betting sider her hos os.

nordicbet sport
nordicbet sport

Buffalo Bills depth chart

Et depth chart er det mange kender som spillertrup fra europæisk fodbold. Bills har de senere år fået samlet et voldsomt komplet depth chart med quarterback Josh Allen som kronjuvelen. Allen er i mange NFL sagkyndiges øjne kendt som en af bedste QB’s i ligaen, kun Kansas City Chiefs‘ Patrick Mahomes er en del af den debat.

Bills er med Josh Allen som fordeler, altså et voldsomt eksplosivt angreb og det kan også ses når vi ser på de seneste sæsoner. Alene i 2020 og 2021 har Buffalo Bills sat intet mindre end 3 point rekorder i top 15 for højeste score. Det er helt ekstremt når man tænker på Bills har eksisteret siden 1959.

Buffalo’s offense er altså en velsmurt maskine med Josh Allen, men han er langt fra det eneste våben. Bill har store stjerner, både på O-line, Thight End positionen og især som Wide Receiver. Denne Wide receiver er selvfølgelig Stefon Diggs, som blev hentet ind i ligaen af Minnesota Vikings, tilbage i 2015 Draften. I 2020 blev han hentet til Buffalo og har siden da været helt vanvittig.

Buffalo Bills har selvfølgelig også et Defense. Denne enhed er har også nogle særprægede navne, hvor blandt andre Von Miller, Tremaine Edmunds og Jordan Poyer. De tre er hver især blandt de allerbedste i ligaen på deres positioner. De har et hav af Pro Bowls bag sig og Von Miller er endda også Super Bowl vinder, hele 2 gange med Denver Broncos, samt Los Angeles Rams.

Der ligger altså et hav af stjerner gemt mellem Buffalo Bills spillere!

Hele Depth Chart for Buffalo Bills finder du her

Buffalo Bills

Bøflerne i SuperBowl

Buffalo Bills har været i Super Bowl hele 4 gange på 4 år. Det lyder jo ganske imponerende i sig selv, men kigger vi på resten af historien, så er det en anden snak. De 4 gange i 1990’erne, er de eneste gange Bills spillerne har set Super Bowl spilletid i Buffalo dragten.

Som om det er ikke var slemt nok for spillere og fans, så har man altså aldrig hevet Lombardi Trofæet med hjem til storbyen. Det er altså en noget martret historie vi kan se tilbage på. Efterfølgende fik Buffalo Bills endnu en rekord tilskrevet deres franchise.

Det blev kaldt en Playoff tørke, hvilket betyder at man ikke har kunne kvalificerer sig til NFL slutspillet, på grund af manglende resultater. Denne tørke varede fra 1999 og helt frem til 2016, hvilket er helt uset lang tid. I dag kan man dog argumenterer for at det har gavnet Buffalo holdet, i form af Draft picks til årenes NFL Draft, som muligvis har været grundstenen til det stjernehold som i dag udgør Buffalo Bills. Det ligner endelig for Bills Mafia, at holdet snart er på vej mod den helt store triumf.

Bills Mafia

Fanbasen i Buffalo Bills er enorm bemærkelsesværdig organisation. De er kendt som ‘Die Hard Fans’ og har nogle forskellige traditioner, som de er særdeles kendt for. Den bedst kendte er nok, deres ualmindelige hang til at smadre plastikborde. Det foregår i al sin enkelthed ved at man hopper fra et højere sted og simplethen bodyslammer kroppen ned i bordpladen, hvilket altså smadrer bordet. Det ser ufatteligt sjovt ud, når man kigger som tilskuer, men idéen er godt nok spøjs.

Når Bills Mafia skal have ekstra fart på kan det foregå ved at man bruger sin hustru eller kæreste og simpelthen klasker hende i bordpladen. Vi må antage det foregår med samtykke, det siger lidt om den vildskab der findes i Mafiaen.

På Highmark Stadium, som er Bills hjemmebane, foregår der også ret vilde scener, specielt i vintermånederne. Her har Bills hjemmebane langt grund til nogle enormt kolde kampe, med både sne og is. Tilbage i Januar 1995 blev en af koldeste kamp nogensinde afviklet. Det var Bills der hjemme tog imod daværende L.A. Raiders (Las Vegas Raiders). Til kampstart blev vindstød målt til at have en temperatur på helt ned til -35,5 og alligevel sad Bills Mafia på lægterne til at støtte deres hold.

 

Buffalo Bills organisation

Bills er ikke kun et Football hold i NFL, det er en kæmpe forretning og den forretning har en masse bestyrelses poster fyldt af kompetent mennsker, som ikke nødvendigvis er voldsomt sports interesserede. Terry og Kim Pegula ejer Buffalo Bills og alt hvad det indebærer, ægteparret opkøbte altså en enorm enhed af mennesker, på lige fod med en forretning som opkøber en anden forretning.

Foruden alle de mennesker som bestyrer Buffalo Bills bag facaderne, så skal vi nu til de ansigter som har størst betydning for holdet, nemlig deres trænere. Der er over 30, enten trænere eller sundshedspersonale tilknyttet holdet. Sean McDermott er nok bedst kendt i sin stilling som Head Coach, men bag ham står altså en masse trænere. Årsagen til at der er så mange træner er, at mange af banens positioner har en særegen træner tilknyttet.

Hvis du vil have det fulde overblik over poster og hvem der besidder dem i Buffalo Bills så kan du finde det her

Buffalo Bills Schedule

Sæsonen program bliver fastlagt i hver Pre-season, altså inden den rigtige sæson går i gang. Pre-season er 4 kampe hvor holdene mødes på kryds og tværs og udfaldet af de kampe bliver noteret i en Pre-season record. Når den officielle sæson begynder bliver holdene resultater selvfølgelig noteret i den tællende record, som afgør hvilke hold som går i slutspillet.

Der er dog stadig nogle kampe som ligger fast i Bills schedule, nemlig de indbyrdes opgør i divisionen. Buffalo Bills er i division med Miami Dolphins, New York Jets og New England patriots. De 4 holder skal møde hinanden på både ude og hjemme bane i hver eneste sæson, resten af sæsonen er altså ikke fastlagt.