18+ | Spil ansvarligt | Stopspillet.dk | Selvudeluk via ROFUS.nu | Regler og vilkår gælder. Spilexpert indeholder annoncelinks, vi kan modtage betaling fra casinoer/bookmakere.

Baku Stadium

Bakus olympiske stadion i Aserbajdsjan er vært for flere kampe under det europæiske fodboldmesterskab 2021. Gruppekampe fra gruppe A spilles på Baku stadion samt på Stadio Olimpico i Rom. Gruppe A består af Italien, Tyrkiet, Wales og Schweiz.

På Baku Olympic Stadium i Aserbajdsjans hovedstad spilles tre gruppekampe og en kvartfinal under mesterskabet. Vi gennemgår alle datoer og tider for fodboldkampene på stadion. Du finder også fakta og information om stadionet her på Spilexpert.

Placering: Baku, Azerbajdzjan
Kapacitet: 68.700 siddepladser
Lokalhold: Azerbajdzjans herrelandshold i fodbold
Byggeår: 2015
Baku Stadium

Fodboldkampe på Bakus olympiske stadion under EM 2020

Tre gruppespil fra gruppe A spilles på stadion og en kvartfinale. Se den komplette spilplan for stadionet i nedenstående tabel.

12/6 15.00 (Viaplay)Wales – Schweiz
16/6 18.00 (Viaplay)Tyrkiet – Wales
20/6 18.00 (Viaplay)Schweiz – Tyrkiet
3/7 18.00 (Viaplay, DR1)Kvartsfinale nr 3

Hvor mange tilskuere tillades på Baku Olympic Stadium?

I løbet af sommerens europamesterskab frigiver det olympiske stadion i Baku 50% af den maksimale kapacitet med tilskuere på stadionet. Det betyder, at godt 34.000 vil kunne se em fodbold live på stadionet.

Bakus olympiske stadion er den arena, der vil lade de næststørste fans efter Puskas Arena i Budapest med 100% af kapaciteten.

Begivenheder og fodboldkampe på stadion

Siden stadionet blev indviet, er der spillet nogle få fodboldkampe ud over de kampe, der spilles af Aserbajdsjans fodboldlandshold. Andre sportsgrene i form af atletikbegivenheder har fundet sted på stadionet. Nedenfor kan du se et par fodboldkampe og begivenheder fra Baku Olympic Stadium.

De europæiske lege (atletisk konkurrence) afholdes på stadion i 2015. Åbningsceremonien var også på det olympiske stadion.

I 2019 blev UEFA Europa League finalen spillet på stadion i Baku. I finalen møder Sevilla Inter. En spændende kamp, der sluttede 3-2 til spanierne.

Populære stadion's